Reklama
 
Blog | František Marčík

Kaňour, Čunek, armáda

Myslivcům v honbě za napadenými divočáky pomohou vojáci. Armáda bude schopna nasadit síly, které dosud střežily areál nyní již bývalého muničního skladu ve Vrběticích. Ostatně není vyloučeno, že zdroj nákazy pochází právě z tohoto jinak přísně střeženého zdroje.

Díky epidemii afrického moru, který napadá kaňoury, bachyně a svinčata, se konečně naplňují hrůzyplná proroctví o tom, kterak africká invaze zachvátí naši zemi a zahubí její hodnoty. Václav Cílek si chlapácky plácá po ramenou. Měl opět zase recht.

Ovšem toho bohdá nebude, aby český hvozd a chlum bez pašíka byl! České chrochtoty před Afričanem ustrážíme! Pročež se budou do klecí chytat a ti neposkrvnění pouštět zpět. Zda do toho vstoupí známá odpůrkyně klecových lůžek J. K. Rowlingová ve spolupráci s PETA, zatím zůstává otázkou.

Jisté je, že u toho všeho nebude chybět Jiří Čunek. Konečně tak vytáhne svůj předvolební trumf a půjde s kůží na trh. Ostatně vše se dozajista vlivem vyšší síly odehrává na půdě jeho Zlínského kraje. Jenom konzerva s gulama zvící Mirka Topolánka – a tím Jirka u všech rohatejch je – si může lajsnout brojit proti vlastním skorobratřím! Ámen nomen omen.

Na závěr celého představení vstupuje na scénu exorcista, který pronáší zaříkávadla, jejichž obsahem je ochrana před vším černým a africkým. Spolu s ním vstupuje kardinál Dominik Duka pějící part z Dvořákova Rekviem. V závěrečné scéně tohoto grande finale pokleká Čunek před Dukou třímaje kulovnici nad hlavou. Duka dává žehnání kulovnici a líbá Čunka na čelo. Padá opona. Český pašík a s ním i česká zem jest zachráněna. Happy end.

Reklama